Video Aspect Ratio: 16:9

Herover je focus voor topprestaties! 

Verbeter reactietijd, focus en behendigheid met de FlashBall! ⚡️

Shop
flashball-reaction-lights-kopen

Echt een aanrader!

"Ik ben aan de slag gegaan met de flashbal om erachter te komen wat voor mijn voetbalschool de beste materialen zijn om reactiesnelheid te verbeteren. Ik heb veel aan de flashbal gehad, kids kunnen heel competitief en met een doel met elkaar te werk gaan. De fijnste functie vind ik de standaard functie. Het is simpel en overzichtelijk. Ik zou het aan iedere sporter/trainer aanraden die zichzelf of anderen willen uitdagen."

ervaring-reaction-lights-training
Kaan Cevik - Voetbalcoach Xtrafootballtraining

Ideaal voor mijn personal trainingen

De flashball werkt zeer fijn, snel verbonden met bluetooth en meer dan genoeg mogelijkheden om te trainen. Wat het voor mij zo leuk maakt is dat je veel trainingsvarianten in spelvorm kunt toepassen. Het fijne aan de flashball is dat er enorm veel functies op zitten. Ik ben ze steeds meer aan het ontdekken en weet zeker dat ze de komende jaren gebruikt gaan worden. Het is de ideale trainingsmethode voor elke personal trainer, gymleraar, sportdocent of gewoon voor de thuis sporter.

ervaring-reaction-lights
Bram Snell - Personal Trainer Gym Oosterhout

Gratis

Verzending

2 jaar

Garantie

14 dagen

Geld-terug-garantie

500+

Tevreden sporters

Optimaliseer je trainingen

sportstrobe-reflex-focus
  • Verbeter reactiesnelheid, focus en behendigheid
  • Vergroot concentratievermogen en zelfvertrouwen
  • Versnel je reactietijd en verminder afleiding
  • Verfijn coördinatie en vergroot lichaamsbewustzijn
  • Verbeter prestaties in kritieke situaties
snel-beslissen-reflex-bril

Verbeter je cognitieve vaardigheden

De FlashBall is een revolutie in trainingstechnologie, ontworpen om je te helpen je fysieke en mentale vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Door te reageren op verschillende signalen en bewegingen, biedt de FlashBall een geavanceerde en leuke manier om je reactievermogen te verbeteren en je concentratie te versterken. Of je nu een atleet bent die zijn spel wil verbeteren, een gamer die zijn reflexen wil aanscherpen of gewoon iemand die zijn algemene prestaties wil optimaliseren, de FlashBall is jouw sleutel tot succes.

flashball-reaction-lights-bal-blazepod
De app is volledig gratis en vereist geen betaald lidmaatschap.

FlashBall app

Met de FlashBall geniet je niet alleen van een geavanceerde en veelzijdige trainingservaring, maar krijg je ook de vrijheid om je trainingen volledig aan te passen. Dankzij de gratis te downloaden app op alle telefoons heb je toegang tot maar liefst 20 verschillende trainingsmodi. Ontdek eindeloze trainingsmogelijkheden en creëer een gepersonaliseerde trainingsroutine met de FlashBall. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout, focus op snelheid en behendigheid, of juist wil werken aan je coördinatie en reactievermogen, met de reactie bal vind je altijd de juiste training die bij jouw doelen en niveau past.

Ervaringen van anderen

Perfect om mezelf uit te dagen!

"De reden van aanschaf is omdat ik heel graag sport en mezelf graag steeds verder wil uitdagen. Met name mijn reactie snelheid. Waar ik ze veel voor gebruik is om mijn geheugen te trainen. Zodra ik weer wat meer energie heb na mijn revalidatie wil ik ze ook tijdens het sporten toepassen. Persoonlijk zou ik iedereen de FlashBall aanraden. Het helpt bij herstel, opbouw en verbeteren van je reactievermogen en je geheugen. Super blij met deze aankoop!"

Reaction-lights-kopen-ervaring
Jolanda Sevenig

Handig voor mijn triathlons

"Ik heb de flashbal gekocht voor het uitbreiden van mijn trainingsprogramma`s met reactie oefeningen. Ik gebruikt ze voor coördinatie en reactie oefeningen, eerst voor het trainen voor motorracen, nu voor algemene uitbreiding en trainen voor mijn triathlons. De flashbal is eenvoudig in te stellen en te bedienen. Wat mij betreft zeker een aanrader, ik denk onmisbaar, vooral als je ze gebruikt ter aanvulling op je trainingen op welk niveau dan ook. Gaat nooit vervelen!"

reaction-lights-ervaring
Jos de Jonge

Start met trainen! 🛒

flashball-reaction-lights-kopen
€200,-
Vanaf 67,- per stuk

FlashBall

Het ultieme prestatiepakket:

  • FlashBall
  • Gratis toegang tot de bijbehorende app
  • Lifetime toegang tot onze videodatabase met meer dan 50 oefeningen - t.w.v. €147,-