Video Aspect Ratio: 16:9

Bye, saaie trainingen! Hello, next-level prestaties! 👋

Verbeter reactietijd, focus en verminder prestatieangst met de SportStrobe Reflex Bril  👓

Shop
sportstrobe-glasses

Echt een aanrader!

"Ik ben aan de slag gegaan met de SportStrobe Reflex Bril om erachter te komen wat voor mijn voetbalschool de beste materialen zijn om reactiesnelheid te verbeteren. Ik heb veel aan de bril gehad, kids kunnen heel competitief en met een doel met elkaar te werk gaan. De fijnste functie vind ik de standaard functie. Het is simpel en overzichtelijk. Ik zou deze reactie bril aan iedere sporter/trainer aanraden die zichzelf of anderen willen uitdagen."

ervaring-reaction-lights-training
Kaan Cevik - Voetbalcoach Xtrafootballtraining

Ideaal voor mijn personal trainingen

De reflex bril werkt zeer fijn, snel verbonden met bluetooth en meer dan genoeg mogelijkheden om te trainen. Wat het voor mij zo leuk maakt is dat je veel trainingsvarianten in spelvorm kunt toepassen. Het fijne aan de bril is dat er 9 functies op zitten. Ik ben ze steeds meer aan het ontdekken en weet zeker dat ze de komende jaren gebruikt gaan worden. Het is de ideale trainingsmethode voor elke personal trainer, gymleraar, sportdocent of gewoon voor de thuis sporter.

ervaring-reaction-lights
Bram Snell - Personal Trainer Gym Oosterhout

Gratis

Verzending

2 jaar

Garantie

14 dagen

Geld-terug-garantie

500+

Tevreden sporters

Ervaringen van anderen

Perfect om mezelf uit te dagen!

"De reden van aanschaf is omdat ik heel graag sport en mezelf graag steeds verder wil uitdagen. Met name mijn reactie snelheid. Waar ik ze veel voor gebruik is om mijn geheugen te trainen. Zodra ik weer wat meer energie heb na mijn revalidatie wil ik ze ook tijdens het sporten toepassen. Persoonlijk zou ik iedereen de bril aanraden. Het helpt bij herstel, opbouw en verbeteren van je reactievermogen en je geheugen. Super blij met deze aankoop!"

Reaction-lights-kopen-ervaring
Jolanda Sevenig

Handig voor mijn triathlons

"Ik heb de bril gekocht voor het uitbreiden van mijn trainingsprogramma`s met reactie oefeningen. Ik gebruikt ze voor coördinatie en reactie oefeningen, eerst voor het trainen voor motorracen, nu voor algemene uitbreiding en trainen voor mijn triathlons. De brilzijn eenvoudig in te stellen en te bedienen. Wat mij betreft zeker een aanrader, ik denk onmisbaar, vooral als je ze gebruikt ter aanvulling op je trainingen op welk niveau dan ook. Gaat nooit vervelen!"

reaction-lights-ervaring
Jos de Jonge
sportstrobe-reflex-focus

Optimaliseer je trainingen

  • Verbeter concentratievermogen en focus
  • Kalmeer je geest en verhoog je zelfvertrouwen
  • Versnel je reactietijd en verminder afleiding
  • Verfijn je coördinatie en vergroot je lichaamsbewustzijn
  • Verbeter je prestaties in kritieke situaties
snel-beslissen-reflex-bril

Overmeester Hicks Law

De SportStrobe Reflex Bril wordt gebruikt voor Stroboscopic Visual Training (SVT) en voorkomt dat sporters overweldigd worden door te veel visuele informatie in hectische situaties, waardoor ze sneller beslissingen kunnen nemen en zich beter kunnen concentreren op de momenten waarop het echt nodig is. Hierdoor wordt de cognitieve belasting verminderd, wat resulteert in een snellere reactietijd en verbeterde prestaties, precies zoals voorspeld door Hicks Law.

  • Neem snellere beslissingen en betere prestaties
sportstrobe-reflex-bril-app-kopen

SportStrobe App

Daag jezelf uit met 9 trainingsmodi. Kies daarbij of je beide ogen, linkeroog, rechteroog of afwisselende ogen wilt laten knipperen. Pas de knippersnelheid aan in de app voor aangepaste uitdagingen en optimaliseer je prestaties door je brein sneller en beter informatie te laten verwerken. 🧠

Start met trainen!

sportstrobe-glasses
€400,-
147,-

SportStrobe Reflex Bril

Het ultieme prestatiepakket:

  • SportStrobe Reflex Bril
  • Gratis toegang tot de SportStrobe App
  • Safety Band: houd je bril stabiel tijdens de training - t.w.v. €47,-
  • Draagbare hardcase: bescherm je bril onderweg - t.w.v. €47,-