Obstacle Run evenementen afgelast vanwege Corona, wat nu?
31 maart 2020 
2 min. leestijd

Obstacle Run evenementen afgelast vanwege Corona, wat nu?

Obstacle Run evenementen afgelast

Op donderdag 12 maart heeft NOC*NSF en de Rijksoverheid het advies gegeven om na aanleiding van de corona pandemie, in ieder geval tot 1 juni alle evenementen en dus ook alle obstacle run evenementen stil te leggen. Voor jou als Obstacle Runner komt dit neer op ruim 2 maanden geen modder, water en obstakels. Daarnaast zijn de meeste trainingsaccommodaties voorlopig gesloten en kun je niet samen trainen met je OCR buddies.

calisthenics-park-gesloten-obstacle-run

Wat nu? Wat moet je aan met al die vrije uren? Kun je alleen nog maar hardlopen en af en toe fietsen? Is dit het moment van 2 maanden jouw grootste passie op pauze? Wat ons betreft niet! Wij van Beter OCR helpen jou de saaie obstakel loze dagen door te komen!

Thuis trainen in Quarantaine tijdens de Corona Crisis

De komende vier weken (van 6 april t/m 1 mei) hebben wij iedere doordeweekse dag een uitdagende workout voor je klaar staan. We starten op 6 april met de eerste workout. Later instappen is ook mogelijk. We gaan aan de slag met je uithoudingsvermogen, spieropbouw en techniek. Met deze workouts zorg je ervoor dat je straks weer net zo fit als nu aan de start van je volgende obstakel run verschijnt!

obstacle-run-indoor-workout-challenge

OCR Indoor Workout Challenge

  • 15 workouts op video
  • Krijg meer kracht
  • Verbeter je uithoudingsvermogen
  • Voorkom dat je je gripkracht verliest
  • Verbeter je techniek
  • Thuis te volgen!

Aanmelden OCR Indoor Workout Challenge

OCR Community

ocr-obstacle-run-community

Naast de workouts die je helpen om op niveau en gemotiveerd te blijven weten wij uit ervaring dat alleen trainen niet voldoende is. Wij geloven in het belang van een stimulerende omgeving met gelijkgestemden. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat Obstacle Runners elkaar helpen om deze lastige periode door te komen en daarvoor hebben wij de beste online community voor Obstacle Runners opgezet. Je krijgt gratis toegang tot deze community waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen en andere OCR buddies leert kennen. Deze uitdaging ga je niet langer alleen aan! Daarnaast plaatsen wij regelmatig extra video`s en tips voor Technische Obstakels.

Aanmelden Challenge

Laat aan ons in deze blog via de reacties weten dat je meedoet aan de challenge en schrijf je in via deze aanmeldpagina.

En nodig ook je trainingsmaatjes uit zodat je samen de challenge met ons uit kan voeren!

Over de schrijver
Paul Verheul doet al 25 jaar aan turnen en geeft al meer dan 10 jaar trainingen. Op zijn 18e is hij pas begonnen met topsport. Hij heeft geleerd dat alle gemotiveerde sporters met de juiste hulp, ontzettend veel kunnen leren, ongeacht het niveau. Na zijn topsport carrière en opleiding aan de Academie Lichamelijke Opvoeding heeft hij besloten om zijn kennis over te dragen aan anderen en anderen in beweging te brengen. Quote: "Streef naar progressie, niet perfectie."
Reactie plaatsen