Obstacle run; maak kennis met de Strong Viking run
14 mei 2020 
2 min. leestijd

Obstacle run; maak kennis met de Strong Viking run

Er zijn ontzettend veel mensen in ons land die het leuk vinden om een obstacle run te lopen. Dit is natuurlijk wel te begrijpen. Het is immers een van de meest spannende en uitdagende dingen die je maar kunt doen. Een van de meest populaire obstacle runs van dit moment is de Strong Viking run. Wat is dit voor obstacle run? En waarom raden wij van Beter OCR je echt aan om de Strong Viking run eens zelf te proberen? Tijd om daar achter te komen, lees dus snel verder voor meer informatie!

strong-viking

Wat is de Strong Viking run?

Als je al bekend bent met het principe achter een obstacle run dan heb je waarschijnlijk wel eens van de Strong Viking run gehoord. Dit is een obstacle run die helemaal in het teken staat van de oude Vikingen. Het is een van de meest gezellige en populaire obstacle runs van dit moment. Doordat er zoveel mensen meedoen zal je altijd weer een hoop nieuwe contacten opdoen.

Tijdens de obstacle run is het van belang dat je van A naar B loopt. Gedurende de weg die je aflegt zal je een hoop obstakels moeten overwinnen, vandaar dus de naam. Deze obstakels zijn over het algemeen niet al te moeilijk, het is dus niet zo dat je een spierbundel moet zijn om het te kunnen halen. Wel is het zo dat je voor de deze run zal moeten trainen, wij van beter OCR weten maar al te goed hoe uitdagend een obstacle run kan zijn.

Win de nieuwe Strong Viking medailles

De Strong Viking Obstacle Run is dus een obstacle run met het thema Vikingen. Wanneer je deelneemt aan meerdere Strong Viking runs zal je bepaalde Strong Viking medailles kunnen verdienen. Strong Viking heeft sinds dit jaar iets nieuws: Medailles for Life! Een gloednieuw concept voor de mensen die vaak willen meedoen. De afgelopen jaren kreeg je een medaille na het voltooien van meerdere Strong Viking obstacle runs in één jaar.

Daarom kreeg je na elk evenement een speciale Strong Viking Torque (armband). Wanneer je een reeks evenementen voltooide, overhandigde je je Torques als bewijs dat je meerdere evenementen in dat jaar had veroverd. Vanaf 2020 zal dit om worden gezet in medailles. Deze medailles worden gegeven voor het totaal aantal runs wat je hebt gelopen. Het tellen van de evenementen zal via een digitaal systeem plaatsvinden.

strong-viking

Zelf meedoen aan een Strong Viking run

Door zelf mee te doen aan de Strong Viking Obstacle Run zal je een van de leukste dagen van je leven beleven. Je kunt op de site van de Strong Viking Obstacle Run de kaartjes kopen, ook zie je hier wanneer de obstacle run plaatsvindt. Daarnaast staat daar alle handige informatie op, die van belang kan zijn bij een deelname, denk aan de routebeschrijving en aan de spullen die je moet meenemen voor het lopen van de Strong Viking Obstacle Run.

Over de schrijver
Wij zijn er om jou te helpen met het overwinnen van alle technische obstakels in de sport!
Reactie plaatsen